INFORMATION OM CORONAVIRUS/COVID-19Opdateret 18-08-2021.

Covid-19-foranstaltninger for dagsture og gæsteophold på Højergård.
Det er af største betydning for os i Vadehavets Oplevelser, at alle Covid-19 foranstaltninger i forbindelse med gæsternes ophold og oplevelser på Højergård lever op til sundhedsmyndighedernes krav om afstand og brug af mundbind, afvaskning og håndsprit.  Således kan alle gæster og medarbejdere tage de nødvendige hensyn til sig selv og andre og føle sig trygge og imødegå en mulig smittefare.

Personalet på Højergård og guider fra Vadehavets Oplevelser foretager løbende rengøring af alle fælles arealer, toiletter og ved aktiviteter.

Der er ved alle tilgængelige indgange, fællesområder og toiletter på Højergård opsat dispensere med håndsprit. Som en ekstra foranstaltning er opstillet spande med passende mellemrum overalt på Højergård med friske desinficerende klude, der kan benyttes af gæster til at aftørre de områder, de måtte komme i berøring med under deres ophold. I forbindelse med brug og tilberedning i køkken og spiseområde er der sørget for tilstrækkelig afstand imellem siddepladser, køkken-og spiseborde. Vi benytter samme regler fastlagt for restaurationsbranchen i spisesalen.

Der vil på intet tidspunkt være forsamlet flere gæster af gangen på Højergård end gældende forsamlingsforbud tillader. Vadehavets Oplevelser følger hele tiden udviklingen af COVID-19 tæt, og vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Vi følger myndighedernes anbefalinger og nyeste retningslinjer, så vi forsat kan sikre, at her er trygt at komme på besøg.

Alle gæster med bookning skal på ankomstdagen fremvise Corona pas med en negativ Covid-19- test der er maksimalt 72 timer gammel. For bustransport og ture til Tyskland gælder landets Covid-19 restriktioner for rejser med offentlig transport og forsamlinger i det offentlige rum.

Er vi imod forventning nødsaget til at aflyse ture eller arrangementer på baggrund af Covid-19-restriktioner, får alle gæster der har booket ophold eller billetter, den fulde indbetaling refunderet fratrukket kortgebyrer. 

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Vadehavets Oplevelser og til Højergård.

Du er altid velkommen til at kontakte Vadehavets Oplevelser på + 45 2162 6452 eller ved at sende en mail til morten@vadehavetsoplevelser.dk hvis du har spørgsmål.