INFORMATION OM COVID-19

Covid-19-foranstaltninger
Det er af største betydning for Vadehavets Oplevelser at alle Covid-19 foranstaltninger i forbindelse med ophold og ture lever op til sundhedsmyndighedernes krav. Personalet foretager løbende rengøring af fælles arealer og toiletter.

Højergård

Ved alle indgange, fællesområder og toiletter på Højergård er dispensere med håndsprit. Som en ekstra foranstaltning er friske desinficerende klude, der kan benyttes til at aftørre fælles områder. Der vil på intet tidspunkt være flere gæster forsamlet på Højergård end myndighederne tillader.

Covid-19 og Corona Pas

Vadehavets Oplevelser følger myndighedernes COVID-19 restriktioner og reglement. Vores vigtigste prioritet er medarbejdernes og gæsternes sikkerhed.. For bustransport gælder samme Covid-19 restriktioner som for rejser med offentlig transport. 

 

 

Aflysning af ophold og ture

Er vi imod forventning nødsaget til at aflyse ture eller arrangementer på baggrund af nye Covid-19-restriktioner, får alle gæster der har booket ophold eller billetter, den fulde indbetaling refunderet fratrukket kortgebyrer.

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte Vadehavets Oplevelser på tlf: + 45 2162 6452 eller på  e-mail: morten@vadehavetsoplevelser.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til din booking.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Vadehavets Oplevelser og til marskgården Højergård.

Opdateret 26-01-2022.