PRESSEMEDDELSE:  " Gå ud og opdag Tøndermarsken "

Vadehavets Oplevelser tilbyder gæster guidede ture ud i Tøndermarsken, hvor de kan sanke mad efter årstiden og opleve Nationalpark Vadehavets fantastiske natur og dyreliv. Nu vil virksomheden åbne muligheden for, at endnu flere kan få oplevelserne på egen hånd.

"Jeg ønsker, at flere skal have muligheden for at gå ud og opdage Tøndermarsken og Vadehavet i hyggeligt og sundt samvær og dele mindeværdige og lærerige oplevelser med hinanden. Mit mål er at crowdfunde 30.000 kroner, så jeg kan købe ti trækvogne, som folk kan leje for 595 kroner for en hel dag og gå sig en dejlig tur i området uden at bekymre sig om at slæbe rundt på en masse,2 siger Morten Riis, der ejer virksomheden Vadehavets Oplevelser.

I trækvognene vil der være kort over den nye Marskstien. Der kan også være fiskenet, regnslag, en brochure over de mest almindelige fugle og planter, kikkert og en madpakke, afhængig af hvad man har behov for og lyst til. Store dele af den nye Tønder Marskstien er asfalteret, så en trækvogn nemt kan trille afsted. Samtidig har virksomheden kig på en model, som ikke vejer ret meget, er terrængående og med punkterfrie hjul.

”Det skal være, så børnefamilien lige kan løfte børnene op og give dem en pause undervejs på turen,” siger initiativmanden.  Målgruppen inkluderer også ældre, understreger Morten Riis: ”Jeg får ofte besøg på mit kontor i Grøbleriet midt i Højer af ældre, som har været ude at gå mange kilometer i området. Tit har de en del grej med som ekstra tøj, tæppe og fuglebog, som de med fordel kunne have i en trækvogn og gå mere frit.”

Det er planen, at trækvognene fra juni skal placeres i Grøbleriet og på Højergård, hvorfra der er mulighed for at vandre både korte og lange strækninger i naturen og forbi kulturoplevelser som Højer Mølle og Vidåslusen.

Crowdfundingen åbner den 7. maj. og løber 50 dage frem på portalen Boomerang.dk. Det er et såkaldt 'flexible funding'-projekt, hvilket betyder, at beløb går til projektet, uanset om indsamlingen når sit samlede projektmål eller ej. Alle beløb er velkomne, der er intet minimum. Støttebeløb over 250 kroner belønnes med et gavekort på samme beløb til en 'Gå ud og opdag Tøndermarsken-tur'.

Du kan følge og støtte projektet her: www.booomerang.dk

Se også Facebook

For yderligere kontakt

Vadehavets Oplevelser CEO Morten Riis

Mail morten@vadehavetsoplevelser.dk

Mobil 21 62 64 52

eller pressemedarbejder Ulla Abildtrup 4236 5678