Handelsbetingelser 2021

Udover vores specifikke betingelser gælder købelovens almindelige regler for køb.

Køb af billetter og personoplysninger

For at kunne gennemføre billetkøb i netbutikken beder systemet dig om at afgive oplysninger om dit navn, e-mailadresse, postadresse, betalingskort og betalingskortnummer (med udløbsdato). Oplysningerne bliver kun registreret for at afvikle dine bestillinger og vil ikke, medmindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke, blive anvendt til andet formål.

Forud for afgivelse af bestilling vil du se en oversigt, der viser de billetter, du har valgt samt prisen herfor og det samlede fakturabeløb inklusive eventuelle leverings-og betalingsomkostninger.

Når du har afgivet din bestilling, modtager du straks en ordrebekræftelse, som du skal medbringe elektronisk. Det er din dokumentation for tilmelding og betaling.

Billetter refunderes i tilfælde af aflysning fra arrangøren. Gebyrer refunderes ikke. Vadehavets Oplevelser tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.

Betaling

Betaling for billetter sker ved brug af Visa-/Dankort,MasterCard og mobilepay. Beløbet trækkes automatisk på din konto/kreditkort inkl. kortgebyrer for

  • Dankort 1,39 DKK
  • Visa/Dankort 1,39 DKK
  • Mastercard 1,50% af transaktionsbeløbet
  • Mastercard udstedt i udlandet 2,95 DKK
  • Visakort udstedt i udlandet 2,95 DKK

Sikkerhed ved betaling

I forbindelse med betalinger anvendes en særlig krypteringsteknologi. Det indebærer, at det kun er vores systemer, der kan aflæse informationer om dit betalingskort. Informationer om betalingskort bliver sendt videre til PBS i krypteret form, og de bliver ikke gemt eller opbevaret.

Ansvar

Vadehavets Oplevelser kan ikke garantere, at webstedet til enhver tid er fejlfrit og i fuld funktion. Vadehavets Oplevelser kan som følge heraf ikke holdes ansvarlig for manglende eller fejlagtige leverancer eller mangler m.v., der skyldes manglende stabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v. Vadehavets Oplevelser kan heller ikke drages til ansvar for forsinkelser eller EDB-vira, der påføres kunden som følge af brug af e-mails eller downloads.

Køb og afbestilling af ophold, endagstur og billetter

I henhold til Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2, nr. 12 er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. Gebyrer refunderes ikke.

I kan som gæster afbestille jeres ophold op til 14 dage før ankomstdato med fuld refundering af depositum.  Gebyrer refunderes ikke.

Vi gennemfører alle ophold med overnatning, når der er minimum 20 deltagere tilmeldt.

Særligt gældende for Covid-19 situationen. Frem til ankomstdato kan vi være nødsaget til at aflyse opholdet, hvis der iværksættes nye Covid-19-restriktioner fra myndighederne. Depositum refunderes i det tilfælde helt frem til ankomstdato.

Optagelser af billeder og film

Ved at acceptere vores købs-og betalingsbetingelser godkender du, at Vadehavets Oplevelser kan optage billeder og film fra den tur eller det ophold, du har købt billet eller adgang til og bruge i sin markedsføring. Ønsker du ikke at medvirke på optagelser eller foto, beder vi dig venligst gøre guide eller ledelsen opmærksom på det ved ankomst. 


Opdatering af retningslinjer

Vadehavets Oplevelser forbeholder sig ret til at opdatere og ændre retningslinjerne i nærværende dokument.

Januar 2021 - Vadehavets Oplevelser