Vadehavets Oplevelser


Den introduktionsvideo som du ser her til venstre, er udgivet af Vadehavssekretariatet for Verdensarv Vadehavet. Det to minutter lange videoklip er produceret i samarbejde med den velkendte dokumentarist Ruben Smit. Videoen præsenterer Vadehavets ”Enestående Universel Betydning” som et verdensarvssted.

Se filmen, og nyd de fantastiske billeder der viser Vadehavets økosystems utrolige, vedvarende dynamik og dets fortryllende alsidighed. Kom på besøg hos os, og lær meget mere om det.  Omgivet, og i denne fantastiske natur tilbyder Vadehavets Oplevelser ophold på marskgården Højergård fyldt med mad, natur og kultur oplevelser fra Tøndermarsken og Vadehavet. Vi tilbyder dig en autentisk og mindeværdig oplevelse fra vores alles Verdensarv Vadehavet - på naturlig vis!
Velkommen til og tak for din interesse for, hvad vi laver, og hvad vi kan. Jeg hedder Morten Riis og er CEO for Vadehavets Oplevelser. Vadehavets Oplevelser er skabt på et fundament af dyb kærlighed og respekt for Vadehavet, og det som Vadehavets natur kan for os mennesker - på naturlig vis!

Vi har fra starten i 2019 tilbudt vores gæster unikke natur-, kultur- og madoplevelser i helt særlige omgivelser og faciliteter. Vi er sat på Jorden for at begejstre og tilbyde forældre, bedsteforældre samt børn og unge fra hele Danmark autentiske og mindeværdige oplevelser fra en natur og en egn, som er noget helt særligt og derfor også på UNESCO's verdensarvsliste.

Tilfredshedsundersøgelser fra vores partnere og kunder viser, at vi tilbyder og leverer oplevelser og en service, der ligger over gæsternes forventning. 97 % af vores gæsters har vurderet et ophold ved Vadehavets Oplevelser som meget attraktivt og ønsker mere. Vores gæster stiller krav til vores guider, vores service og vores faglighed og indhold. Tak for det!  Kravene holder os skarpe og orienteret imod det vigtige, nemlig at levere kvalitet, høj tilfredshed hos gæsterne og unikke tematiserede events og oplevelser hver eneste gang. 
Når du booker ved Vadehavets Oplevelser, tager vi hånd om dig og dine og jeres sikkerhed. Naturligvis har vi alle rutiner på plads omkring begrænsning af smittespredning med Covid-19.  Hvis nye Covid-19-restriktioner betyder, at vi ikke kan gennemføre vores bookede arrangementer, får du naturligvis din indbetaling 100% retur.  Du kan læse mere om vores Covid-19-foranstaltninger her. 

Vores guider og jeg ser frem til at tage imod dig og dine her i Højer og Tøndermarsken. Vi lever af at kunne give fantastiske og mindeværdige oplevelser videre på naturlig vis!

Med forventningsfuld og glad hilsen
Morten Riis

CEO - Vadehavets Oplevelser


Spørgsmål? Kontakt os her eller på tlf: +45 2162 6452