Program
Fredag 03. november
16.00-16.45 Ankomst og indkvartering.
15.45-16.45 Fortælling og rundvisning på Højergård.
Hør fortællingen om marskgården, der består af tre historiske bygninger, som repræsenterer 300 års bygningshistorie, og en moderne tilføjelse: En vognport, som var en del af Realdania By & Bygs transformation for at sikre liv i den historiske ejendom.
Sort sol-tur med guide: Oplev stærenes enestående dans over marsken på guidet tur til rørskovene, hvor tusindvis af stære flokkes før de går til ro.
19.30-21.00 Aftensmad i spisesalen. Traditionel sønderjysk middag.
21.00 Kaffe med Brodtorte.
Lørdag 04. november
07.00-09.30 Morgenmad.
09:30 – 11:30 Byvandring i Højer – hør om østerseventyret ud fra Østershuset på Kiersgård i Højer.
12:30 – 13:00 Snack tilberedt over bål ved Vadehavet før østerstur: Sprødstegte Vadehavsrejer med dip og cider.
13.00-15.00 Pluk østers i Vadehavet.
En lokal østersguide tager os med ud på østersbankerne for at finde og smage østers. Østers indgår i østersmasterclass, som vi tilbereder og spiser sammen.
16.00-19:30 Østersmasterclass med stjernekok. Vi åbner, tilbereder og spiser østers med tilbehør og champagne.
20.00 Sønderjysk grænse historie af Højers sognepræst. Samvær med smagsprøver på lokal produceret gin & rom og aftenkaffe.
Søndag 05. november
07.00-09.30 Morgenmad.
09:30 Check -ud – På gensyn i 2024 .
Prisen indeholder 2 overnatninger på Højergård, morgenmad, frokost, kaffe/the og sødt (sodavand/øl/vin efter regning), guidede ture, events, transport og lånecykler, ved afrejse, ”Stærekassen” fra Vadehavets Oplevelser; en velkomstpakke med lokale vareprøver og inspiration.
OBS: Vi sanker østers i den reneste del af vadehavet. Det er altid på eget ansvar at spise østers.
• Opholdet gennemføres ved mindst 10 bookede værelser 5 dage før opholdets start.
• Forbehold for ændring af programtidspunkter. Vi er her på naturens præmisser.