Forårsøsters med lægekokleare

af Bente Krog Bjerrum, Naturcentret Tønnisgård

Opskrift til 4 personer

Åben østersene, hæld vandet af og lad østersene ligge i den dybe skal.

Tilsæt de valgte ingredienser og placer østersskallerne på en rist over et bål indtil væsken har boblet lystigt i et par minutter.

Tag skallerne forsigtigt ud af ovnen/grillen/bålet, og nyd indholdet af dem sammen med ristede skiver af et godt hvedebrød.

Smalbladet timian, vokser vildt på Rømø.

Så er der Forårsøsters med lægekokleare til 4 personer. Velbekomme.

Forårsøsters

Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her

Ingredienser

4 østers
4 spsk. revet rå kartoffel
4 spsk. Vesterhavsost fra Thise Mejeri
4 spsk. hakket lægekokleare, skvalderkål el brændenælde
4 spsk. økologisk fløde