OM

VADEHAVETS OPLEVELSER

Velkommen
Tak for din interesse for Vadehavets Oplevelser. Jeg hedder Morten Riis og direktør for Vadehavets Oplevelser. Vadehavets Oplevelser er skabt på fundamentet af dyb kærlighed og respekt for Vadehavet, og det natur kan give os mennesker alene og særligt sammen om Vadehavet!
 
Verdensarv Vadehavet
Vadehavet har en enestående universel betydning som et verdensarvssted. I denne fantastiske natur tilbyder Vadehavets Oplevelser ture og ophold på marskgården Højergård fyldt med mad, natur og kultur. Vi tilbyder dig en autentisk og mindeværdig oplevelse fra  Verdensarv Vadehavet – på naturlig vis!
 

9 ud af 10 gæster elsker vores oplevelser og service
Tilfredsheds-undersøgelser fra vores partnere og kunder viser, at vi tilbyder og leverer oplevelser og en service, der ligger langt over gæsternes forventning.  97 % af vores gæsters har vurderet et ophold ved Vadehavets Oplevelser som meget attraktivt og ønsker mere. Vores gæster stiller krav til vores guider, vores service og vores faglighed og indhold. Tak for det!  Kravene holder os skarpe og orienteret imod det vigtige, nemlig at levere kvalitet, høj tilfredshed hos gæsterne og unikke tematiserede events og oplevelser hver eneste gang.

Sikkerhed og tryghed før, under og efter turen
Når du booker ved Vadehavets Oplevelser, tager vi hånd om dig, dine og ikke mindst jeres sikkerhed og tryghed. Vi er medlem af rejsegarantifonden, og alle vores guider er udannet til førstehjælp hvis det imod alle forventninger bliver nødvendigt under dit ophold. Vores lokale guider er bekendt med de særlige lokale vind og vejrforhold der er i netop vores del af Vadehavet, det giver dig og dine ekstra tryghed og sikkerhed på alle vadehavets Oplevelser.

 
9 ud af 10 gæster elsker vores oplevelser og service
Vores guider og jeg ser frem til at tage imod dig og dine her i Tøndermarsken og formidle fantastiske og fælles mindeværdige oplevelser videre til dig!  

 

Med forventningsfuld og glad hilsen

Morten Riis
CEOVadehavets Oplevelser

KONTAKT OS HER

Inspirerende oplevelser

Masker i Marsken All inclusive festivalpakke

Pris: 3910 kr.

Partoutbillet, 2 overnatninger og 6 måltider

Masker i Marsken Partoutbillet

Pris: 270 kr.

Fri adgang alle dage

Masker i Marsken overnatning og måltider

Pris:
Overnatning: 1295 kr.
Pop-up spisested: 195-295 kr.

Overnat og spis på Højergård under Masker i Marsken strikkefestival

Vi er sammen om Vadehavet og de gode oplevelser.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.