Om os

Velkommen
Tak for din interesse for Vadehavets Oplevelser. Jeg hedder Morten Riis og direktør for Vadehavets Oplevelser. Vadehavets Oplevelser er skabt på fundamentet af dyb kærlighed og respekt for Vadehavet, og det natur kan give os mennesker alene og særligt sammen om Vadehavet!
 
Verdensarv Vadehavet
Introduktionsvideoen her til venstre, er udgivet af vores partner, Vadehavssekretariatet for Verdensarv Vadehavet og præsenterer Vadehavets enestående universel betydning som et verdensarvssted. I denne fantastiske natur tilbyder Vadehavets Oplevelser ture og ophold på marskgården Højergård fyldt med mad, natur og kultur. Vi tilbyder dig en autentisk og mindeværdig oplevelse fra  Verdensarv Vadehavet – på naturlig vis!
 

9 ud af 10 gæster elsker vores oplevelser og service
Tilfredsheds-undersøgelser fra vores partnere og kunder viser, at vi tilbyder og leverer oplevelser og en service, der ligger langt over gæsternes forventning.  97 % af vores gæsters har vurderet et ophold ved Vadehavets Oplevelser som meget attraktivt og ønsker mere. Vores gæster stiller krav til vores guider, vores service og vores faglighed og indhold. Tak for det!  Kravene holder os skarpe og orienteret imod det vigtige, nemlig at levere kvalitet, høj tilfredshed hos gæsterne og unikke tematiserede events og oplevelser hver eneste gang.

Sikkerhed og tryghed på turen
Når du booker ved Vadehavets Oplevelser, tager vi hånd om dig, dine og ikke mindst jeres sikkerhed. Alle vores guider er udannet til førstehjælp hvis det imod alle forventninger bliver nødvendigt under dit ophold. Vores lokale guider er bekendt med de særlige lokale vind og vejrforhold der er i netop vores del af Vadehavet, det giver dig og dine ekstra tryghed og sikkerhed på alle vadehavets Oplevelser.

 
9 ud af 10 gæster elsker vores oplevelser og service
Vores guider og jeg ser frem til at tage imod dig og dine her i Tøndermarsken og formidle fantastiske og fælles mindeværdige oplevelser videre til dig!  

 

Med forventningsfuld og glad hilsen

Morten Riis
CEOVadehavets Oplevelser

 
 

KONTAKT OS HER

Andre inspirerende oplevelser

FOTOSAFARI MED NATURFOTOGRAF JAN TANDRUP PETERSEN

Tag på fotosafari og kursus i Vadehavet med en af hovedfotograferne til DR´s naturserie ” Vilde vidunderlige Danmark ”.

YOGA, ØSTERS OG URTER. ByLjungstrøm Yoga & Wellness

Oplev Vadehavet 3 dage med Yoga, naturoplevelser og delikatesser fra marsken – fra østers til vilde urter. Et helt specielt Yoga retreat for dig, der holder af Yoga og natur.

PLUK ØSTERS I VADEHAVET

Sank østers i Vadehavet og tilbered dem på flere spændende og velsmagende måder i køkkenet eller over åben ild på Højergård. Dagstur med alt inkluderet.

Vi er sammen om Vadehavet og de gode oplevelser.