OM

VADEHAVETS OPLEVELSER

Velkommen
Tak for din interesse for Vadehavets Oplevelser. Jeg hedder Morten Riis og direktør for Vadehavets Oplevelser. Vadehavets Oplevelser er skabt på fundamentet af dyb kærlighed og respekt for Vadehavet, og det natur kan give os mennesker alene og særligt sammen om Vadehavet!
 
Verdensarv Vadehavet
Vadehavet har en enestående universel betydning som et verdensarvssted. I denne fantastiske natur tilbyder Vadehavets Oplevelser ture og ophold på marskgården Højergård fyldt med mad, natur og kultur. Vi tilbyder dig en autentisk og mindeværdig oplevelse fra  Verdensarv Vadehavet – på naturlig vis!
 

9 ud af 10 gæster elsker vores oplevelser og service
Tilfredsheds-undersøgelser fra vores partnere og kunder viser, at vi tilbyder og leverer oplevelser og en service, der ligger langt over gæsternes forventning.  97 % af vores gæsters har vurderet et ophold ved Vadehavets Oplevelser som meget attraktivt og ønsker mere. Vores gæster stiller krav til vores guider, vores service og vores faglighed og indhold. Tak for det!  Kravene holder os skarpe og orienteret imod det vigtige, nemlig at levere kvalitet, høj tilfredshed hos gæsterne og unikke tematiserede events og oplevelser hver eneste gang.

Sikkerhed og tryghed før, under og efter turen
Når du booker ved Vadehavets Oplevelser, tager vi hånd om dig, dine og ikke mindst jeres sikkerhed og tryghed. Vi er medlem af rejsegarantifonden, og alle vores guider er udannet til førstehjælp hvis det imod alle forventninger bliver nødvendigt under dit ophold. Vores lokale guider er bekendt med de særlige lokale vind og vejrforhold der er i netop vores del af Vadehavet, det giver dig og dine ekstra tryghed og sikkerhed på alle vadehavets Oplevelser.

 
Vores guider og jeg ser frem til at tage imod dig og dine her i Tøndermarsken og formidle fantastiske og fælles mindeværdige oplevelser videre til dig!  
 

Med forventningsfuld og glad hilsen

Morten Riis
CEOVadehavets Oplevelser

KONTAKT OS HER

Inspirerende oplevelser

Gourmetvandring ved Vadehavet

Pris: 4495 kr.

3 dage med vandrestøvler, kultur, gastronomi og natur ved Vadehavet

Masker i Marsken 2024. All inclusive festivalpakke

Pris: 3925 kr.

Partoutbillet, 2 overnatninger og 6 måltider

Sønderjysk kokkeskole – Lær at lave mad

Pris: 395 kr.

Tag hele familien under armen, og oplev en aften med læring og masser af velsmag med en lækker 3-retters menu

Vi er sammen om Vadehavet og de gode oplevelser.