Gratineret østers med marinerede rødløg, persillesmør og ost

af Klaus Melbye, Vadehavscentret

Opskrift til 4 personer

Rødløg snittes og marineres i estragoneddike.

Østers åbnes og skylles. En lille teskefuld marinerede rødløg og persillesmør lægges på hver østers. Er man til ost lægges en lille smule revet ost på toppen.

Tilberedes på grillen eller i ovnen i 4-6 min.

Så er der gratineret østers med marinerede rødløg, persillesmør og ost til 4 personer. Velbekomme.

Gratineret østers

Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her

Ingredienser

4 østers op til 6-10 cm
Fintsnittet rødløg
Estragoneddike
Revet ost
Hjemmelavet persillesmør

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.