Østers med peberrod

af Søren S. Willadsen, GASTROMAD

Opskrift til 4 personer

Pil løget og hak det i fine tern. Hæld vineddiken op i en skål sammen med løg og peberrod, og kværn lidt peber over. Hæld en lille teskefuld dressing over østersen inden servering.

Peberrodsdressingen giver et lille, men behageligt spark til østersen og passer godt sammen med syren fra vineddiken og det sprøde fra løget.

Så er der østers med peberrod til 4 personer. Velbekomme.

Østers med peberrod

Du kan læse mere om Søren S. Willadsen på Gastromad.dk

Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her

Ingredienser

12 østers
1 1/3 dl. hvidvinseddike eller riseddike
1 spsk. revet peberrod
1 finthakket skalotteløg
friskkværnet peber

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.