Østers, lam og peberrod

af Jakob Sullestad, Sønderho Kro

Opskrift til 4 personer

Østers og kød hakkes. Røres med fintsnittet løg, salt og peber.

Peberrod – blend først olie, peberrod og citron. 

Rør Malto i en blender og tilsæt olien i en tynd stråle, lidt af gangen.

Så er der østers med lam og peberrod til 4 personer. Velbekomme.

Østers, lam og peberrod

Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her

Ingredienser

2 østers
200 g. lammeinderlår e.a. reelt kød
1 skalotteløg
Salt
Friskværnet peber
1 dl. Malto (et texturas-produkt)
1/2 dl smagsneutral olie
Peberrod
Skal og saft fra 1 citron

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.