Efterårsøsters med smalbladet timian fra Rømø

af Bente Krog Bjerrum, Naturcentret Tønnisgård

Opskrift til 4 personer

Rugbrødchips

Rugbrød pensles med olie og bages ved 160 grader i 20-25 minutter.

Hjemmelavet pesto

Kveller, persille, olie, parmesan, hvidløg, mandler og flagesalt blendes til en pesto.

De friske vadehavsøsters vendes i mel, æg og rasp, og steges i smør til de er gyldne, på en meget varm pande.

Anret 3-5 stegte østers i hver skal. Serveres på tallerken med et drys frisk persille, sammen med kartoffel/agurk pestosalat, rugbrødschips og en citronbåd samt friske kveller.

Så er der efterårsøsters til 4 personer. Velbekomme.

Forårsøsters

Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her

Ingredienser

4 østers
4 tsk. smalbladet timian
4 tsk. dansk økologisk røget bacon i skiver eller tern
4 tsk. økologisk fløde