Opskrift til 4 personer
Rugbrødchips
Rugbrød pensles med olie og bages ved 160 grader i 20-25 minutter.
Hjemmelavet pesto
Kveller, persille, olie, parmesan, hvidløg, mandler og flagesalt blendes til en pesto.
De friske vadehavsøsters vendes i mel, æg og rasp, og steges i smør til de er gyldne, på en meget varm pande.
Anret 3-5 stegte østers i hver skal. Serveres på tallerken med et drys frisk persille, sammen med kartoffel/agurk pestosalat, rugbrødschips og en citronbåd samt friske kveller.
Så er der efterårsøsters til 4 personer. Velbekomme.
Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her
Ingredienser
4 østers
4 tsk. smalbladet timian
4 tsk. dansk økologisk røget bacon i skiver eller tern
4 tsk. økologisk fløde
MODTAG NYHEDSBREV
INFORMATION
OPSKRIFTER