Mel og øl piskes sammen. Æggehvider piskes stive og vendes sammen med øl og mel. Vend østers i beerbatter og derefter i panko rasp. Olien varmes op til 180 grader og østers friteres i olien til de er sprøde og gyldene.
Sauce verte Opvarm olien til ca. 70 grader, tilsæt dild og persille og blend i 4 minutter. Afkøl til stuetemperatur. Æggeblommer og saften af en halv citron og lidt salt piskes til æggemassen er luftig. Tilsæt langsomt olien, under kraftig piskning.
De friterede østers anrettes i skallen med 1-2 skefulde sauce verte og pyntes evt. med lidt kveller og skovsyre.
Så er der friteret østers med sauce verte til 4 personer. Velbekomme.
8 østers 2 dl. lys øl ½ dl. mel fra Foru 1 æggehvide Panko rasp 1 liter olie til fritering 3 dl. Rapsolie 1 bdt. dild 1 bdt. persille 2 æggeblommer ½ citron Lidt salt