Opskrift til 4 personer
Bland creme fraiche, hvidløg og hvidvin sammen i en skål.
Hæld vandet fra de 12 østers i creme fraiche blandingen og rør rundt.
Hæld fint salt eller læg krøllet stanniol i bunden af et ildfast fad. Så kan østersene stå uden at de tipper.
Kom ½ spiseskefuld creme fraiche blanding på hver østers.
Drys med rasp, ost og hakket purløg. Gem lidt purløg til serveringen.
Grill østersene i ovnen i ca. 5 minutter til de er gyldne på toppen. Du kan også bruge en rigtig grill – her skal du regne med ca. 10 minutter.
For nybegyndere er gratinerede østers en fantastisk måde at starte.
Så er der gratinerede østers til 4 personer. Velbekomme.
Du kan læse mere om Søren S. Willadsen på Gastromad.dk
Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her
Ingredienser
12 østers
1 ½ dl. cremefraiche 38%.
1 fed presset hvidløg
¼ dl. hvidvin
1 dl. rasp
1 dl. revet vesterhavsost eller parmesan
4 spsk. hakket purløg, fint salt
MODTAG NYHEDSBREV
INFORMATION
OPSKRIFTER