Opskrift til 4 personer
Tænd grillen. Hæld sherry, fløde, citronsaft og sennep i en gryde med salt og peber. Reducer væsken til det halve over grillen eller på komfur. Tilsæt spinaten og kog den med til den folder sig helt sammen. Åben østersene og hæld vandet af.
Skær østersene fri og lad dem ligge i den dybe skal. Kom en spiseske af den indkogte sherry, fløde og spinat over østersene og grill indtil let gylden.
Så er der grillet sherry-fløde-østers med spinat til 4 personer. Velbekomme.
Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her
Ingredienser
12 østers
250 nl. fløde 38%
6 tsk. fino sherry
2 tsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
2 håndfulde babyspinat
Lidt havsalt
Friskkværnet peberkorns-mix
MODTAG NYHEDSBREV
INFORMATION
OPSKRIFTER