Grillet sherry-fløde-østers med spinat

af Colin John Seymour Jr, Sydvestjyske Smagsoplevelser

Opskrift til 4 personer

Tænd grillen. Hæld sherry, fløde, citronsaft og sennep i en gryde med salt og peber. Reducer væsken til det halve over grillen eller på komfur. Tilsæt spinaten og kog den med til den folder sig helt sammen. Åben østersene og hæld vandet af.

Skær østersene fri og lad dem ligge i den dybe skal. Kom en spiseske af den indkogte sherry, fløde og spinat over østersene og grill indtil let gylden.

Så er der grillet sherry-fløde-østers med spinat til 4 personer. Velbekomme.

sherry-fløde-østers

Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her

Ingredienser

12 østers
250 nl. fløde 38%
6 tsk. fino sherry
2 tsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
2 håndfulde babyspinat
Lidt havsalt
Friskkværnet peberkorns-mix

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.