Let pocheret østers med kål, peberrod og kartoffel

af Stefen Snitgaard og Marcel Rodrigues, Restaurant Ros

Opskrift til 4 personer

Saften af østersene koges lidt ind, hæld piskefløden ved og kog ind til cremet konsistens og smag til med peberrod og citron, efter smag.

Kålen blancheres i lidt saltet vand. Kartoflerne laves til kugler, der koges møre. Før anretning kommes østerserne op i den varme fløde i ca. 1 min, så de pocheres lidt.

Så er der pocheret østers til 4 personer. Velbekomme.

pocheret østers

Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her

Ingredienser

4 østers
2 dl. fløde
Peberrod
Citron
1-2 bagekartofler
Kål (sortkål, blomkål)

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.