Vask persillen og kom den i spilkogende vand i ca. 2 minutter. Kom persillen over i isvand og køl den ned, sigt og rør godt.
Sauter det finthakkede skalotteløg sammen med det hakkede hvidløg i olivenolie og tilsæt muslingefonden og kog ved svag varme i 10 minutter. Kom fonden med løg og hvidløg i en blender med persillen og blend indtil den er superglat.
Åben østersene og damp dem let. Kog puréen op og hæld straks i skåle og tilsæt evt. lidt citronsaft. Kom de dampede østers i puréen og tilsæt lidt cremefraiche, og strø lidt stødte ristede fennikelfrø over.
Så er der østers med persillepuré og creme fraiche klar til 4. Velbekomme.
4 store østers Et stort bundt persille 1 finthaket skalotteløg 1 fed hvidløg finthakket Lidt olivenolie ½ liter muslingefond økologisk creme fraiche 18% Lidt citronsaft Ristede, knuste fennikelfrø