Østers med persillepuré og creme fraiche

af Paul Cunningham, Henne Kirkeby Kro

Opskrift til 4 personer

Vask persillen og kom den i spilkogende vand i ca. 2 minutter. Kom persillen over i isvand og køl den ned, sigt og rør godt.

Sauter det finthakkede skalotteløg sammen med det hakkede hvidløg i olivenolie og tilsæt muslingefonden og kog ved svag varme i 10 minutter. Kom fonden med løg og hvidløg i en blender med persillen og blend indtil den er superglat.

Åben østersene og damp dem let. Kog puréen op og hæld straks i skåle og tilsæt evt. lidt citronsaft. Kom de dampede østers i puréen og tilsæt lidt cremefraiche, og strø lidt stødte ristede fennikelfrø over.

Så er der østers med persillepuré og creme fraiche klar til 4. Velbekomme. 

Østers med persillepuré

Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her

Ingredienser

4 store østers 
Et stort bundt persille
1 finthaket skalotteløg
1 fed hvidløg finthakket
Lidt olivenolie
½ liter muslingefond
økologisk creme fraiche 18%
Lidt citronsaft
Ristede, knuste fennikelfrø

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.