3 timers ostesnak inkl. tapasmenu

Lær at kreere det smukkeste ostebræt

Dato: 13/05 - 2023 kl. 14:00-17:00

Der venter dig en mindeværdig og smagfuld eftermiddag på Højergård. Eventen er sammensat af Vadehavets Oplevelser og tilbydes sammen med Camilla Bojsen-Møller, én af Danmarks dygtigste cheese educators.

Til dette særlige arrangement får du 3 hyggelige timer fyldt med oste-snak, samvær og inspiration til påskens smukkeste ostefad. Udover gode fif og tricks kan du også se frem til en lækker tapasmenu, tilrettelagt af Camilla Bojsen-Møller.

Program

  • 14.00 - 15.00: Introduktion til ost og ostetyper med smagning undervejs
  • 15.00 - 15.30 Sådan udvælger og udskærer du ost og styler et smukt ostebræt - hvordan det kan gøres og fif og tricks
  • 15.30 - 17.00 Hands on: Anret dit eget ostebræt og lav små tapasretter, som vi deler sammen

INKLUDERER:

3 gode grunde til at tage med

  • Værdifuld viden og gode fortællinger om forskellige ostetyper
  • Smagning af ca. 10 oste
  • Inspiration til servering af ost: Brugbare fif og tricks samt hands-on erfaring med at anrette et smukt ostebræt

BOOK NU

Pris: 795 kr.

17.03.23
18.03.23
24.03.23
24.03.23
25.03.23
31.03.23
1.04.23
6.04.23
7.04.23
8.04.23
9.04.23
13.04.23
14.04.23
15.04.23
20.04.23
21.04.23
22.04.23
27.04.23
28.04.23
29.04.23

1) Vælg antal personer herunder. Er I flere end 30 prs. så kontakt os her

2) Klik på ‘BESTIL NU’ og find den dato du ønsker at booke.

3) Klik på ‘+ VÆLG’ ved den ønskede dato og vælg antal deltagere under ‘Personer’.

4) Klik på ‘NÆSTE’ nederst for at udfylde kontaktinformationer og komme til betaling.

OBS:

Prisen angivet er totalprisen for turen, ikke per nat.

Skriv i beskedfeltet til din booking, hvis du har specielle ønsker.

Ønsker du hjælp til din booking? Kontakt Morten på mail eller telefon 21 62 64 52

Du betaler kun 25% nu. Restbeløbet betales via MobilePay 778185 inden ankomst (anfør bookingnummer).

Om Camilla Bojsen-Møller

Siden år 2000 har Camilla arbejdet med kommunikation og marketing af ost, fra 2012 har hun blogget om ost, og i marts 2015 udgav Samvirke hendes bog ’OST på bordet’.

Hendes store oste-gennembrud kom, da hun fik mulighed for at arbejde med ost – først hos Tholstrup Cheese (nu en del af Arla) og siden hos franske Lactalis (tidligere Delimo). Her blev en helt ny verden åbnet for Camilla – en verden med smagsindtryk og ikke mindst fantastiske historier og stolte traditioner, som er blevet nedarvet gennem generationer. Det er lysten til at fortælle alle de historier til andre osteelskere, som driver hende i det daglige virke som selvstændig ostekommunikatør, hvor hendes mission er at vise vejen til bedre osteoplevelser.

Marskgården Højergård

Marskgården i Højer omfatter en lille samling af historiske huse. Et 200 år gammelt stuehus fra en af byens marskgårde, en tyskinspireret villa fra 1906 og en lade fra 1700tallet.

Tilsammen fortæller de tre bygninger om en særlig byggeskik, som i generationer er formet af naturen, kulturen og historien i Sønderjylland. I dag ejes Marskgården i Højer af Realdania By & Byg, hvis restaurering skal fremme den levende bygningskultur.

 

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION ELLER HJÆLP TIL BOOKING:

Andre inspirerende oplevelser

Gavekort til oplevelser

Pris: 235 - 6495 kr.

Gør det nemt for både dig selv og modtageren og giv et gavekort.

Smagen af vadehavet – vadehavets rejer, østers og lam

Pris: 995 kr.

En hel dag for alle sanser med østerssafari, jazz, gin og en unik gastronomisk oplevelse tilberedt af stjernekok Preben Madsen

Sort sol og marskbyen Højer

Pris: 1695 kr.

2 dage i Tøndermarsken med sort sol og historisk byvandring i marskbyen Højer. Fuld forplejning og lokale guider.

Vi er sammen om Vadehavet og de gode oplevelser.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.