Masterclass: Ost og anretning

Smag på ost og lær kunsten at skabe det smukkeste ostebræt

Der venter dig en mindeværdig og smagfuld eftermiddag på Højergård. Eventen er sammensat af Vadehavets Oplevelser og tilbydes sammen med Camilla Bojsen-Møller, én af Danmarks dygtigste cheese educators.

Til dette særlige arrangement får du en grundig introduktion til ost. Først bliver du introduceret til de forskellige ostetyper og får mulighed for at smage diverse oste, primært danske. Herefter går vi i køkkenet, hvor du med god guidance, anretter dit eget smukke ostebræt. Du får naturligvis rigeligt af gode fif og tricks undervejs. Som afslutning nyder en vi lækker tapasmenu, tilrettelagt af Camilla Bojsen-Møller.

4 gode grunde til at deltage

Du får:

  1. Værdifuld viden og gode fortællinger om forskellige ostetyper
  2. Smagning af ca. 10 oste
  3. Inspiration til servering af ost: Brugbare fif og tricks samt hands-on erfaring med at anrette et smukt ostebræt
  4. Dit eget ostebræt med ost til tre-fire personer (lige til at servere for gæster f.eks. lørdag aften)

INKLUDERER:

Programmet inkluderer

  • Introduktion til ost og ostetyper med smagning af ca. 10 oste
  • Sådan udvælger og udskærer du ost og styler et smukt ostebræt
  • Hands on: Anret dit eget ostebræt og lav små tapasretter

BOOK NU

Pris: 795 kr.

17.03.23
18.03.23
24.03.23
24.03.23
25.03.23
31.03.23
1.04.23
6.04.23
7.04.23
8.04.23
9.04.23
13.04.23
14.04.23
15.04.23
20.04.23
21.04.23
22.04.23
27.04.23
28.04.23
29.04.23

1) Vælg BESTIL NU herunder.

2) Udfyld dine kontaktinfo, antal personer og betal via Mobilepay eller kreditkort

3) Din billet til oplevelsen sendes til dig via din angivne e-mail

Ønsker du hjælp til din booking? Kontakt Morten på mail eller telefon 21 62 64 52

Om Camilla Bojsen-Møller

Siden år 2000 har Camilla arbejdet med kommunikation og marketing af ost – først hos Tholstrup Cheese (nu en del af Arla) og siden hos franske Lactalis (tidligere Delimo) og i dag som selvstændig ostekommunikatør.

I ostebranchen mødte hun en fascinerende og smagfuld verden med fantastiske historier og stolte traditioner, som er blevet nedarvet gennem generationer. Hun fik lyst til at viderebringe alle disse historier til andre osteelskere, og det er stadig passionen for ost, som driver hende i missionen om at vise vejen til bedre osteoplevelser.

Siden 2012 har hun blogget om ost (www.ostesnak.dk), og i 2015 udgav Samvirke hendes bog ’OST på bordet’.

I dag underviser Camilla i ost, holder ostesmagninger og arbejder som marketingkonsulent i ostebranchen.

Marskgården Højergård

Marskgården i Højer omfatter en lille samling af historiske huse. Et 200 år gammelt stuehus fra en af byens marskgårde, en tyskinspireret villa fra 1906 og en lade fra 1700tallet.

Tilsammen fortæller de tre bygninger om en særlig byggeskik, som i generationer er formet af naturen, kulturen og historien i Sønderjylland. I dag ejes Marskgården i Højer af Realdania By & Byg, hvis restaurering skal fremme den levende bygningskultur.

 

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION ELLER HJÆLP TIL BOOKING:

Inspirerende oplevelser

Juleophold på Højergård

Pris: 3295 kr.

Tag familie og venner med på et unikt juleophold, fyldt med sønderjyske madtraditioner, natur og kulturhistoriske oplevelser.

Sort sol og marskbyen Højer

Pris: 1695 kr.

2 dage i Tøndermarsken med sort sol og historisk byvandring i marskbyen Højer. Dobbeltværelse med fuld forplejning og lokale guider.

Sort sol billet

Pris: 245 kr.

Sort sol-oplevelse med bus og naturguide

Vi er sammen om Vadehavet og de gode oplevelser.