Det sønderjyske ostebord

Kom til en smagfuld og inspirerende aften, hvor lokale oste og spændende historier går hånd i hånd

Den danske ostescene sprudler af smagsoplevelser, og mange nye oste kommer til i disse år. 

Vi præsenterer det sønderjyske ostebord, fyldt med lokale oste fra bl.a. Naturmælk. Vi kigger også over grænsen og krydrer oplevelsen med prisvindende oste fra et gårdmejeri i Schleswig – en unik mulighed for at smage på nogle af nabolandets bedste oste.

Det sønderjyske ostebord præsenteres af Vadehavets Oplevelser og tilbydes sammen med Camilla Bojsen-Møller (www.ostesnak.dk), én af Danmarks dygtigste cheese educators. Med hendes ekspertise bliver du taget med på en smagsrejse, hvor du lærer om de forskellige ostetyper, hører spændende historier og får dybere indsigt i de lokale oste. Og selvfølgelig smager du dig igennem alle ostene, akkompagneret af nøje udvalgt tilbehør.

4 gode grunde til at deltage

  1. Få værdifuld viden og spændende fortællinger om ost
  2. Lær de bedste lokale oste at kende
  3. Smag på ca. 10 oste og et glas vin
  4. Bliv inspireret til at skabe det perfekte ostebord til jul, med tips og tricks til at matche ost og tilbehør.

INKLUDERER:

  • Introduktion til ostetyper
  • Smagning af ca. 10 lækre oste
  • Et glas vin til smagningen
  • Tilbehør (som fx brød, knækbrød, frugt og sylt)

 

Dette hyggelige livsnyder-event er ikke bare for osteelskere, men for alle, der elsker god mad og gode historier.

BOOK NU

Pris: 795 kr.

17.03.23
18.03.23
24.03.23
24.03.23
25.03.23
31.03.23
1.04.23
6.04.23
7.04.23
8.04.23
9.04.23
13.04.23
14.04.23
15.04.23
20.04.23
21.04.23
22.04.23
27.04.23
28.04.23
29.04.23

1) Vælg BESTIL NU herunder.

2) Udfyld dine kontaktinfo, antal personer og betal via Mobilepay eller kreditkort

3) Din billet til oplevelsen sendes til dig via din angivne e-mail

Ønsker du hjælp til din booking? Kontakt Morten på mail eller telefon 21 62 64 52

Om Camilla Bojsen-Møller

Siden år 2000 har Camilla arbejdet med kommunikation og marketing af ost – først hos Tholstrup Cheese (nu en del af Arla) og siden hos franske Lactalis (tidligere Delimo) og i dag som selvstændig ostekommunikatør.

I ostebranchen mødte hun en fascinerende og smagfuld verden med fantastiske historier og stolte traditioner, som er blevet nedarvet gennem generationer. Hun fik lyst til at viderebringe alle disse historier til andre osteelskere, og det er stadig passionen for ost, som driver hende i missionen om at vise vejen til bedre osteoplevelser.

Siden 2012 har hun blogget om ost (www.ostesnak.dk), og i 2015 udgav Samvirke hendes bog ’OST på bordet’.

I dag underviser Camilla i ost, holder ostesmagninger og arbejder som marketingkonsulent i ostebranchen.

Marskgården Højergård

Marskgården i Højer omfatter en lille samling af historiske huse. Et 200 år gammelt stuehus fra en af byens marskgårde, en tyskinspireret villa fra 1906 og en lade fra 1700tallet.

Tilsammen fortæller de tre bygninger om en særlig byggeskik, som i generationer er formet af naturen, kulturen og historien i Sønderjylland. I dag ejes Marskgården i Højer af Realdania By & Byg, hvis restaurering skal fremme den levende bygningskultur.

 

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION ELLER HJÆLP TIL BOOKING:

Inspirerende oplevelser

Gourmetvandring ved Vadehavet

Pris: 4495 kr.

3 dage med vandrestøvler, kultur, gastronomi og natur ved Vadehavet

6 sommerdage ved vadehavet

Pris: 6495 kr.

6 dage med historie, unikke natur- og madoplevelser og en guidet tur til Hallig Oland

Sønderjysk pølsekursus

Pris: 695 kr.

Kom til en smagfuld og inspirerende aften og lær at tilberede sønderjyske pølser sammen med slagtersvendene fra Højer Pølser

Vi er sammen om Vadehavet og de gode oplevelser.