Om Camilla Bojsen-Møller
Siden år 2000 har Camilla arbejdet med kommunikation og marketing af ost, fra 2012 har hun blogget om ost, og i marts 2015 udgav Samvirke hendes bog ’OST på bordet’.
Hendes store oste-gennembrud kom, da hun fik mulighed for at arbejde med ost – først hos Tholstrup Cheese (nu en del af Arla) og siden hos franske Lactalis (tidligere Delimo). Her blev en helt ny verden åbnet for Camilla – en verden med smagsindtryk og ikke mindst fantastiske historier og stolte traditioner, som er blevet nedarvet gennem generationer. Det er lysten til at fortælle alle de historier til andre osteelskere, som driver hende i det daglige virke som selvstændig ostekommunikatør, hvor hendes mission er at vise vejen til bedre osteoplevelser.
Marskgården Højergård
Marskgården i Højer omfatter en lille samling af historiske huse. Et 200 år gammelt stuehus fra en af byens marskgårde, en tyskinspireret villa fra 1906 og en lade fra 1700tallet.
Tilsammen fortæller de tre bygninger om en særlig byggeskik, som i generationer er formet af naturen, kulturen og historien i Sønderjylland. I dag ejes Marskgården i Højer af Realdania By & Byg, hvis restaurering skal fremme den levende bygningskultur.