Lær at tilberede og stoppe sønderjyske pølser sammen med slagtersvendene fra Højer.
Smag og oplev den gode autentiske smag der har kendetegnet sønderjyske pølser igennem generationer. Deltag på dette 3 timers sønderjyske pølsekursus og prøv at tilberede og stoppe dine egne originale pølser i køkkenet sammen slagtersvendene fra Højer. Hør om de sønderjyske slagtertraditioner og lær om hvordan du kan forberede og tilberede dine egne sønderjyske pølser derhjemme.
Overalt i Danmark kender man de sønderjyske slagtervarer og pølser. Mange opskrifter er gået i arv gennem generationer og har rødder i Tyskland, hvor særlige regler for renhed og indholdet af kød har været gældende i århundreder.
4 gode grunde til at deltage
Dette hyggelige livsnyder-event er ikke bare for pølseelskere , men for alle, der elsker god mad og gode historier i hyggeligt selskab!
1) Vælg BESTIL NU herunder.
2) Udfyld dine kontaktinfo, antal personer og betal via Mobilepay eller kreditkort
3) Din billet til oplevelsen sendes til dig via din angivne e-mail
Ønsker du hjælp til din booking? Kontakt Morten på mail eller telefon 21 62 64 52