









Lær at tilberede og stoppe sønderjyske pølser sammen med slagtersvendene fra Danmarks mest præmierede pølsevirksomhed, Højer Pølser.
Smag og oplev den gode autentiske smag der har kendetegnet Højer Pølser igennem 125 år. Deltag på dette 3 timers sønderjyske pølsekursus og prøv at tilberede og stoppe dine egne originale Højer Pølser i køkkenet sammen slagtersvendene fra Højer. Hør om de sønderjyske slagtertraditioner og lær om hvordan du kan forberede og tilberede dine egne sønderjyske pølser derhjemme.
Overalt i Danmark kender man de sønderjyske slagtervarer og pølser. Mange opskrifter er gået i arv gennem generationer og har rødder i Tyskland, hvor særlige regler for renhed og indholdet af kød har været gældende i århundreder. Det gælder også Højer Pølser fra 1897, der nu er i 4. generation og vel nok er Danmarks mest præmierede slagterhåndværkere. Højer Pølser har vundet over 300 medaljer ved konkurrencer i ind- og udland og modtaget et hædersdiplom fra Det Danske Gastronomiske Akademi.
4 gode grunde til at deltage
Dette hyggelige livsnyder-event er ikke bare for pølseelskere , men for alle, der elsker god mad og gode historier i hyggeligt selskab!
1) Vælg BESTIL NU herunder.
2) Udfyld dine kontaktinfo, antal personer og betal via Mobilepay eller kreditkort
3) Din billet til oplevelsen sendes til dig via din angivne e-mail
Ønsker du hjælp til din booking? Kontakt Morten på mail eller telefon 21 62 64 52
MODTAG NYHEDSBREV
INFORMATION
OPSKRIFTER