Stegte østers med pesto og rugbrødschips

af Karin Hjorth Fredskild, Mandøpigen

Opskrift til 4 personer

Rugbrødchips

Rugbrød pensles med olie og bages ved 160 grader i 20-25 minutter.

Hjemmelavet pesto

Kveller, persille, olie, parmesan, hvidløg, mandler og flagesalt blendes til en pesto.

De friske vadehavsøsters vendes i mel, æg og rasp, og steges i smør til de er gyldne, på en meget varm pande.

Anret 3-5 stegte østers i hver skal. Serveres på tallerken med et drys frisk persille, sammen med kartoffel/agurk pestosalat, rugbrødschips og en citronbåd samt friske kveller.

Så er der stegte østers med pesto og rugbrødschips til 4 personer. Velbekomme.

Stegte østers

Find alle opskrifter med østers fra Vadehavet her

Ingredienser

20 østers
Mel
Rasp
Æg
4 skiver godt rugbrød
Raps- og olivenolie
Flagesalt
50 g. friske kveller
Lidt persille
1. dl. neutral olie
3-4 spsk. parmesan
1 fed hvidløg
12 mandler
100 g. agurk
150 g. kogte kartofler
1 citron

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.