Kokkeskole

Kokkeskole i marsken med læring, udfoldelser og masser af velsmag inkl. 3-retters menu m.m.

Bliv klogere på sønderjyske egnsretter og få en lærerig og smagfuld aften på den fredede marskgård i Højer. Sammen med Marskgårdens egen sønderjyske kok Søren Henriksen lærer du i fællesskab med andre madglade deltagere at forberede og tilberede en enkel 3-retters menu bestående af lokale fødevare fra naturens store spisekammer, Nationalpark Vadehavet.

Program:

Kl. 17.00: Ankomst, kaffe og fortælling om området og Marskgården Højergård.

Hør fortællingen om marskgården, der består af tre historiske bygninger, som repræsenterer 300 års bygningshistorie samt en moderne tilføjelse - en vognport. Oplev transformationen for at sikre liv i den historiske ejendom, også for fremtidige generationer.

Kl. 17.15-20.00: Kokkeskolen Marskgården Højergård.
I køkkenet på Højergård forberedes, tilberedes og spises aftenens menu.

Kokkeskole

Der venter dig en sjov, lærerig og smagfuld oplevelse i fællesskab med andre på kokkeskolen Højergård - omgivet af Vadehavets storslåede natur i grænselandet mellem Danmark og Tyskland. Lær at forberede og tilberede en enkel 3-retters menu med lokale fødevare fra naturens store spisekammer, Nationalpark Vadehavet. Menuen består af kartoffelporre suppe med hjemmelavet flutes og til hovedret nye små grøntsager med hvid sovs og røget svinenakke, Vi slutter kokkeskolen af med Trifli med råcreme.

Marskgården Højergård

Marskgården i Højer omfatter en lille samling af historiske huse. Et 200 år gammelt stuehus fra en af byens marskgårde, en tyskinspireret villa fra 1906 og en lade fra 1700-tallet. Til sammen fortæller de tre bygninger om en særlig byggeskik, som i generationer er formet af naturen, kulturen og historien i Sønderjylland. I dag ejes Marskgården i Højer af Realdania By & Byg, hvis restaurering skal fremme den levende bygningskultur.

INKLUDERER:

3 gode grunde til at deltage:

  1. Unikke rammer på Marskgården Højergård
  2. Lærerig og smagfuld aften i køkkenet
  3. Lokale fødevarer fra Nationalpark Vadehavet

Prisen er pr. person og inkluderer:

  • 3 timer i køkkenet med sønderjyske egnsretter og huskokken Søren Henriksen
  • Kaffe/the og sødt ved ankomst
  • Råvarer til din 3-retters menu
  • Et sønderjysk opskriftshæfte, som du får med hjem
  • Gratis parkering

OBS. Vin, øl og vand kan tilkøbes.

 

BOOK NU

Pris: 795 kr.

17.03.23
18.03.23
24.03.23
24.03.23
25.03.23
31.03.23
1.04.23
6.04.23
7.04.23
8.04.23
9.04.23
13.04.23
14.04.23
15.04.23
20.04.23
21.04.23
22.04.23
27.04.23
28.04.23
29.04.23

1) Vælg dato og BESTIL NU herunder.

2) Udfyld dine kontaktinfo, antal personer og betal via mobilepay eller kreditkort

3) Din billet til oplevelsen sendes til dig via din angivne e-mail

Ønsker du også en overnatning på Højergård? BOOK HER

Ønsker du hjælp til din booking? Kontakt Morten på mail eller telefon 21 62 64 52

Marskgården Højergård

Marskgården i Højer omfatter en lille samling af historiske huse. Et 200 år gammelt stuehus fra en af byens marskgårde, en tyskinspireret villa fra 1906 og en lade fra 1700tallet.

Tilsammen fortæller de tre bygninger om en særlig byggeskik, som i generationer er formet af naturen, kulturen og historien i Sønderjylland. I dag ejes Marskgården i Højer af Realdania By & Byg, hvis restaurering skal fremme den levende bygningskultur.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION ELLER HJÆLP TIL BOOKING:

Inspirerende oplevelser

Masker i Marsken All inclusive festivalpakke

Pris: 3910 kr.

Partoutbillet, 2 overnatninger og 6 måltider

Gavekort til oplevelser

Pris: 200+ kr.

Gør det nemt for både dig selv og modtageren og giv et gavekort.

Vadehavets østersfestival 2023

Pris: 2995 kr.

Smag østers på marskgården Højergård – 2 dage med østers, kultur og natur 03. – 05. november

Vi er sammen om Vadehavet og de gode oplevelser.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Modtag tilbud, konkurrencer og gode historier fra Vadehavet.

Alle nyhedsbrevsmodtagere deltager automatisk i konkurrencen om oplevelser – hver måned.