Gavekort til oplevelser

Det kan være svært at vide præcis hvad man skal give i gave – eller hvilken dato modtageren har mulighed for at deltage i en længe ønsket oplevelse.

Gør det nemt for både dig selv og modtageren og giv et gavekort. Du vælger selv beløbet. Hvis du ønsker at give et fast beløb til en specifik oplevelse, kan du se alle vores oplevelser her og selv taste det beløb gavekortet skal lyde på.

Med et gavekort til Vadehavets Oplevelser kan modtageren, sammen med de hundredevis af danskere vi årligt tager med på oplevelser, vælge mellem mange forskellige østerssafarier, sort sol ture og mange andre oplevelser. De kan blot indløse gavekortet til en billet, en dagstur eller til oplevelser, der strækker sig over flere dage inkl. overnatning på Marskgården Højergård.

Der er mange ture at vælge mellem og du fastsætter selv beløbet du vil give i gavekort.

Mange af vores oplevelser tager udgangspunkt i Marskgården Højergård, hvor vi typisk mødes og afslutter. På vores arrangementer med overnatning er det også på et af de hyggelige og nyrestaurerede værelser på den klassiske marskgård du indlogeres.

KØB GAVEKORT

Vælg beløb nedenfor eller indtast selv det beløb du ønsker gavekort skal udstedes på.

BELØB - KUN CIFRE

kr.kr.

LEVERINGSINFORMATION:

MODTAGERS DETALJER
Udfyld kun e-mail, hvis modtager skal have gavekortet pr. e-mail
DINE DETALJER

Andre inspirerende oplevelser

Gavekort til oplevelser

Smagen af Vadehavet – Vadehavets rejer, østers og lam

En aften for alle sanser i selskab med Jazz, gin og en unik gastronomisk oplevelse tilberedt af stjernekok Preben Madsen.

FOTOSAFARI MED NATURFOTOGRAF JAN TANDRUP PETERSEN

Tag på fotosafari og kursus i Vadehavet med en af hovedfotograferne til DR´s naturserie ” Vilde vidunderlige Danmark ”.

Vores samarbejdspartnere